Общество | Очаков, 28 Декабря, 2023

В Очакові місцевим роздавали гуманітарку з продуктами, виробленими в РФ

Свежие новости: В Очакові місцевим роздавали гуманітарку з продуктами, виробленими в РФ

Жителям прифронтового міста Очаків роздали коробки з гуманітарною допомогою, в якій були товари, вироблені в Російській Федерації. 

Про це у групі Очаківський портал повідомила місцева жителька Ганна Голосна.

Гуманітарка була видана 25 грудня. За словами жінки, здебільшого в коробці були товари з Молдови, але серед них були два товари, виготовлені в Росії — це консервна каша з рисом і яловичиною «Мясофф Губернаторская» та чай індійський «Гіта». Товар були промарковані штрих-кодом, що починається з цифр «46», що свідчить про те, що вони виготовлені в РФ.

 

— «46» — штрих код РФ, з якою в нас ведеться повномасштабна війна, якщо хтось про це забув.. І питання були лише, чому продукція з РФ надходить до нас в якості гуманітарки? Так, це частково і це вперше, раніше такого продукту не надходило. Але потрібна ретельніша ревізія і контроль того, що саме нам надходить. Потрапляння продукції з країни агресора в Україну є недопустимим, — повідомила жінка.

В коментарях під її дописом міська рада Очакова пояснила, мерія отримала гуманітарну допомогу від Миколаївської ОВА в кількості близько 3 тисяч одиниць, з якої було виявлено 100 коробок з російськими товарами.

— Ми не пакуємо ці комплекти самі, ми отримуємо цю гумдопомогу централізовано і не маємо такої можливості кожний раз перевіряти весь вміст партії, це просто фізично неможливо тією кількістю працівників, що задіяні в даному процесі!,— заявили в мерії.

При цьому, міськрада дорікнула місцевій жительці в тому, що вона винесла дану інформацію у публічний простір, замість того, аби звернутись до представників влади, а саму продукцію віддати собакам.

— З вашого боку було б правильніше не виносити це у Фейсбук, а звернутися до адміністрації, задля оперативного вирішення цієї ситуації, а ті руські консерви скормити собаці!, — додали в міськраді.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости