Политика | 24 Января, 2023

В Кабміні готуються кадрові перестановки

Свежие новости: В Кабміні готуються кадрові перестановки В Кабміні готуються кадрові перестановки

У Кабміні найближчим часом можливі кадрові перестановки. Свої посади можуть втратити міністр енергетики Герман Галущенко, а також міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт та голова Мінстратегпрому Павло Рябікін.

За словами поінформованих співрозмовників, ці міністри давно розглядалися як кандидати на заміну.

"До Галущенка давно є питання у наших західних друзів і як менеджер він далеко не найсильніший міністр. Але з огляду на ситуацію в енергетиці його не поспішали чіпати. Рябікін і Гутцайт, як очікувалося, могли позбутися крісел у ході реформи Кабміну та оптимізації міністерств. Але, можливо, це станеться і раніше. Про терміни поки що говорити складно", - сказало джерело.

Щодо Галущенка, за інформацією видання, вже підготовлено шорт-лист претендентів, які можуть змінити його на посади. За словами співрозмовників у владі, серед кандидатів переважно чинні та колишні топ-менеджери державних та приватних енергетичних компаній.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты