Криминал | 3 Августа, 2023

В Харкові поліція затримала організаторів мережі борделів

Свежие новости: В Харкові поліція затримала організаторів мережі борделів

Нацполіція затримала злочинну спільноту за організацію мережі борделів у Харкові. Поліцейські затримали шістьох місцевих мешканців.

Про це повідомили в Департаменті кіберполіції Національної поліції України.

Інтимний «бізнес» організував місцевий мешканець, який безпосередньо відповідав за діяльність мережі борделів та фізичну охорону. А його найближчими помічницями були двоє харків’янок: вони забезпечували адміністративну діяльність місць розпусти, їх рекламу, а також приймали «замовлення». Окрім того, до складу злочинної організації входили охоронці, які також відповідали за відкриття на підставних осіб банківських рахунків та за трансфер повій до клієнтів. Загалом у борделях працювало 20 повій.

Борделі зловмисники розміщували у звичайних квартирах, а замовлення на сексуальні послуги приймали через месенджер Telegram. Година послуг повії коштувала клієнту 150 доларів США, ніч – до 800 доларів США. При цьому повії надавали сексуальні послуги у борделях та виїжджали на виклики. 50% заробітку вони залишали собі, решту – віддавали організаторам.

 

Поліція провела у фігурантів низку санкціонованих обшуків. У результаті вилучили готівку, мобільні телефони, банківські карти, холодну зброю, елітні авто.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости