Спорт | 8 Марта, 2023

Українська легкоатлетка Табашник присвятила свою медаль мамі, яка загинула внаслідок російського ракетного удару

Свежие новости: Українська легкоатлетка Табашник присвятила свою медаль мамі, яка загинула внаслідок російського ракетного удару

Українська легкоатлетка Катерина Табашник присвятила свою "бронзову" медаль чемпіонату Європт 2023 з легкої атлетики мамі, яка загинула внаслідок російського ракетного удару.

Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту.

Табашник завоювала свою нагороду на чемпіонаті Європі 2023 з легкої атлетики у приміщенні у дисципліні стрибки у висоту з результатом 194 см.

- Ми захищаємо честь нашої країни, наш прапор. Знаєте, в голові тільки флешбеки: те, що відбувається вдома, що в нас війна. І тільки це. Сказати, що радість на 100% — не можу сказати. Бо все це всередині — тільки біль. І це, мабуть, єдине, що спонукає працювати і захищати нашу країну. Наші воїни захищають на фронті, а ми — на спортивному фронті. Думаю, мама радіє, бачить і допомагає мені. Хочу присвятити медаль їй, щоб вона була поруч, — сказала Катерина.

Мама Табашник загинула 18 серпня 2022 року під час ракетного удару по гуртожитку у Харкові.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости