Криминал | Южноукраинск, 3 Апреля, 2024

У Южноукраїнську поліція затримала грабіжника

Свежие новости: У Южноукраїнську поліція затримала грабіжника

У місті Южноукраїнськ Вознесенського району правоохоронці затримали молодика, який намагався втекти з магазину, приховавши алкоголь та продукти харчування у сумці.

Про це повідомляє поліція Миколаївсьої області.

За інформацією правоохороних органів, поліцейські відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління, 1 квітня, отримали повідомлення від охоронця магазину в м. Южноукраїнськ про скоєння грабежу.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що під час перебування в магазині зловмисник намагався винести товари через касу, але був помічений охороною. Під час спроби затримати його, зловмисник втік із міся події, залишивши сумку з краденим неподалік від місця події.

Завдяки ретельному аналізу відеозаписів та опису вигляду злочинця, поліцейські затримали його на одній із вулиць міста.

"Зловмисником виявився 22-річний місцевий мешканець, який раніше притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів", - зауважили в поліції.

Молодого чоловіка затримано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідство кваліфікувало його дії згідно ч. 4 ст. 186 КК України як грабіж, за який йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Співробітники прокуратури оголосили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину. Суд незабаром вирішить питання про запобіжний захід.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости