Криминал | Первомайск, 23 Сентября, 2023

У Первомайську місцева мешканка домоглася списання 15 тисяч, які їй нарахував водоканал

Свежие новости: У Первомайську місцева мешканка домоглася списання 15 тисяч, які їй нарахував водоканал

У Первомайську місцевій мешканці вдалося через суд домогтися списання боргу у сумі 15 тисяч гривень, які їй нарахував водоканал.

Про це повідомляється на сайті Першотравневого міськрайонного суду.

У матеріалах справи зазначається, що у січні 2023 року мешканка Первомайська зауважила, що пломбувальний матеріал на лічильнику води перегнив. Цього ж дня вона письмово повідомила про проблему у водоканал і попросила опломбувати лічильник.

Замість опломбування фахівці КП «Первомайськводоканал» того ж дня склали на жінку акт про порушення Правил використання систем комунального водопостачання та водовідведення у населених пунктах України (п.2 розділу 4 Правил – порушення опломбування) та дорахували борг на суму 15 238 грн.

У результаті суд ухвалив рішення зобов'язати «Первомайськводоканал» списати донарахований борг.

« Визнати незаконним донарахування боргу, у сумі 15238 грн, згідно з протоколом засідання комісії Комунального підприємства „Первомайськводоканал” з розгляду обставин порушення правил користування системами централізованого водопостачання та водовідведення, які були виявлені в ході перевірок», – йдеться у рішенні суду .

Крім цього, суд зобов'язав водоканал сплатити судовий збір.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты