ДТП | Николаев, 12 Июня, 2023

У Миколаєві у ДТП загинула літня жінка-пасажир

Свежие новости: У Миколаєві у ДТП загинула літня жінка-пасажир У Миколаєві у ДТП загинула літня жінка-пасажир

Вчора, 11 червня, приблизно о 13:20 на проспекті Героїв України, неподалік зупинки громадського транспорту Плавбасейн, у Миколаєві сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Jeep Grand Cherokee, під керуванням 31-річного водія , та Hyundai Accent, за кермом якого перебував 59-річний чоловік.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів 75 – річна пасажир Hyundai від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди. Водії значних травмувань не зазнали.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські встановлюють причини та обставини автопригоди.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефоном 063-426-23-32 або 102.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты