Криминал | Николаев, 7 Февраля, 2024

У Миколаєві накрили покер-банду

Свежие новости: У Миколаєві накрили покер-банду

Слідчі поліції завершили розслідування щодо членів злочинної групи, які організували діяльність підпільного грального закладу в Миколаєві.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Незаконну діяльність організованого злочинного угруповання було припинено влітку 2023 року.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що на початку минулого року 37-річний миколаївець почав організовувати проведення гри в покер на гроші. До своєї злочинної діяльності зловмисник залучив ще сімох місцевих жителів, які підшукували гравців для азартної карткової гри, здійснювали контроль за доходами та витратами закладу, контролювали повернення боргів гравцями тощо.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем проведення азартних ігор та проживання членів угруповання. У ході слідчих заходів поліцейські вилучили столи для гри в покер, фішки, ігрові колоди карт, чернові записи, кошти в сумі 352 000 гривень, 3700 доларів США, 100 євро та інші речові докази злочинної діяльності.

За вказаним фактом правоохоронці проводили розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України – незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей, вчинена організованою групою осіб – та оголосили восьми особам про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на один рік.

Наразі слідчі слідчого управління обласного главку поліції завершили досудове розслідування зазначеного кримінального провадження. Прокурори Миколаївської обласної прокуратури затвердили та направили обвинувальний акт до суду для розгляду по суті.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты