Политика | Новый Буг, 10 Августа, 2023

У мерії Нового Бугу заявили, що місто залишилося без води через мобілізацію комунальників

Свежие новости: У мерії Нового Бугу заявили, що місто залишилося без води через мобілізацію комунальників

Новий Буг залишився без централізованого водопостачання. У мерії пояснили, що фахівці, які мали проводити роботи з відновлення мереж, були мобілізовані – працювати просто нікому.

Про це повідомляється на сторінці міської ради у фейсбуку.

«Працівники КП «Водопровідні мережі» отримали повістки від Новобузького відділення ТЦК та СП (військкомату). Незважаючи на те, що КП «Водопровідні мережі» належить до об'єктів критичної інфраструктури та забезпечує водою територію двох громад, працівники Новобузького територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військкомату) вручили повістки працівникам, які займаються відновлювальними роботами з водопостачання та працюють на насосних станціях. Враховуючи специфіку роботи цих працівників, їх професійні навички, на сьогодні можливість замінити цих фахівців відсутня. Зараз вживаються заходи щодо стабілізації ситуації щодо відновлення водопостачання найближчим часом», – заявили у Новобузькій міськраді.

Зазначимо, що пізніше у міськраді видалили свою публікацію. Водночас з'явилося повідомлення про те, що вода у людей вже почала з'являтися.

«З 10:00 вода почала надходити у водомережу міста. Роботи з відновлення водопостачання тривають», – зазначили в мерії.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости