Криминал | 25 Апреля, 2024

У Львові на хабарі $3000 затримали військового

Свежие новости: У Львові на хабарі $3000 затримали військового

Мобілізований громадянин, який проходив курс базової загальновійськової підготовки в одній із військових частин Рівненської області, звернувся до посадової особи львівського територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ за консультацією щодо подальшого проходження служби в тилу.

Про це  повідомляють  у державному бюро розслідувань.

Представник "військової поліції" запевнив, що за 3 тисячі доларів США він зможе домовитися з "потрібними людьми" про зарахування чоловіка до військової частини, яка дислокується на Львівщині чи Рівненщині. Таким чином, як запевняв він, мобілізований зможе уникнути відправлення до зони бойових дій.

Правоохоронці затримали представника ВСП ЗСУ після отримання всієї суми хабара. Йому вже повідомлено про підозру у здирництві та отримання неправомірної вигоди для себе за вплив на ухвалення рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Військовому загрожує позбавлення волі на строк до 8 років.

Наразі триває досудове розслідування, вивчається причетність до протиправної діяльності інших посадових осіб.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости