Общество | Еланец, 17 Августа, 2023

Суд зобов’язав Єланецький професійний аграрний ліцей привести до ладу два протирадіаційні укриття

Свежие новости: Суд зобов’язав Єланецький професійний аграрний ліцей привести до ладу два протирадіаційні укриття

Суд зобов’язав до Єланецький професійний аграрний ліцей привести у стан готовності два протирадіаційні укриття.

Про це повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі.

Зазначається, що Миколаївський окружний адміністративний суд задовольнив у повному обсязі позов Вознесенської окружної прокуратури в інтересах держави до Єланецького професійного аграрного ліцею. Суд визнав протиправною бездіяльність адміністрації закладу та зобов’язав привести у стан готовності два захисні укриття загальною площею 488,5 м2, розраховані на 500 людей, які перебувають на балансі ліцею.

«Ювенальним прокурором встановлено, що на балансі Єланецького професійного аграрного ліцею перебуває дві захисні споруди цивільного захисту – протирадіаційні укриття, які є обмежено готовими до використання за призначенням, через що не здатні забезпечити захист учнів та населення і у разі використання за призначенням можуть створювати загрозу для життя та здоров’я людей. Попри це балансоутримувач зазначених споруд до цього часу заходів до їх ремонту відповідно з державними будівельними нормами, передбаченими для захисних споруд цивільного захисту, не вживав», — зазначили у прокуратурі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости