Криминал | Снигиревка, 30 Декабря, 2022

Снігурівську колаборантку Мезіну ще не виключили з «Європейської солідарності»

Свежие новости: Снігурівську колаборантку Мезіну ще не виключили з «Європейської солідарності»

Представники партії «Європейська солідарність» у Миколаївській області подали документи керівництву, аби виключити ексзаступницю голови Баштанської райради Тетяну Мезіну зі своїх лав.

Результат очікують у січні, розповів депутат Миколаївської міськради від партії «ЄС» Сергій Танасов, який наразі служить в ЗСУ, в інтерв’ю ТРК «НІС-ТВ».

— Де-факто вже дала (оцінку Мезіній, — прим.), з перших хвилин, коли вона почала співпрацювати з окупантами, але де-юре нам потрібно було провадження, щоб подати документи і виключити її із партії. Вже всі документи подано, і в січні ми отримаємо результат. Ми не будемо терпіти зрадників, — сказав Сергій Танасов.

Він додав, що у нього є інформація, що Тетяна Мезіна нібито втікла «на той бік» разом з російським офіцером, з яким у неї зав’язалися відносини під час окупації Снігурівки.

— Не знаю, може вона з особистих, якихось жіночих міркувань робила це. Бо в мене є інформація, що вона зараз перебуває «на тій стороні», поїхала вона туди не сама, а з новим супутником по життю — офіцером збройних сил Російської Федерації, — відзначив він.

Також Сергій Танасов повідомив, що після перемоги будуть озвучені імена людей, которі допомогли Тетяні Мезіній виграти вибори.

— Не та команда, яка зараз є осередком обласної партії погоджувала її кандидатуру. Ті люди, які її привели в політику, допомагали на передвиборчій кампанії — нехай це буде на їхній совісті. Але після перемоги ми обов’язково нагадаємо, хто ви є і де ви зараз, — сказав Сергій Танасов.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты