Общество | Снигиревка, 28 Июля, 2017

Снігурівчан закликають приєднатися до боротьби з бур’янами та небезпечними рослинами

Свежие новости: Снігурівчан закликають приєднатися до боротьби з бур’янами та небезпечними рослинами

У місті Снігурівка розпочався місячник боротьби з бур’янами та небезпечними рослинами. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

В рамках місячника боротьби з бур’янами, в тому числі карантинними небезпечними рослинами, працівники Снігурівської міської ради, Снігурівської філії райавтодор, ІЗС взяли участь у суботнику, організованому головним спеціалістом Миколаївської обласної фітосанітарної лабораторії Явтушенко Н.М. та головним спеціалістом відділу карантину рослин ГУ Держпродспоживслужби Явтушенко О.В., біля будівель колишнього банку «Україна»,  Снігурівської центральної районної лікарні, та територій, прилеглих до підприємств.

У спекотний день учасники заходу висапували та згрібали не тільки бур’яни, сміття, але й суху траву, яка є пожежонебезпечною. Закликаємо мешканців Снігурівки не залишатись осторонь та приєднатись до цієї корисної справи на благо міста.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости