Политика | Вознесенск, 19 Июля, 2019

«Слуга народу» Артем Чорноморов – «молодий регіонал» та друг Дятлова

Свежие новости: «Слуга народу» Артем Чорноморов – «молодий регіонал» та друг Дятлова «Слуга народу» Артем Чорноморов – «молодий регіонал» та друг Дятлова

Про Артема Чорноморова, кандидата від «Слуги народу» по 131 округу, до початку передвиборної кампанії в його рідному Южноукраїнську мало хто чув. Що вже казати про інші куточки 131 округу, з котрого й вирішив розпочати велику політичну кар’єру молодий миколаївський підприємець. Той самий підприємець Чорноморов, який лише місяць (!) тому на власній агітаційній ФБ-сторінці в одному зі своїх перших постів розмістив звернення до жителів округу з проханням розказати, які вони проблеми мають. Тобто людина, що прагне представляти інтереси кожного мешканця чималенького за площею 131 округа, навіть не знала, які питання тих турбують.

Артем Чорноморов настільки не в курсі справ міст та районів регіону, що, зустрівшись з Президентом України Володимиром Зеленський, який саме перебував з офіційним візитом на Миколаївщині, «пожалівся» главі державі на проблеми з реконструкцією Вознесенської загальноосвітньої школи №8 та те, що 1 вересня її для учнів так і не відкриють. 

Володимир Зеленський на всю Україну у прямому ефірі пообіцяв взяти це питання на контроль, навіть не знаючи, що на контроль брати немає що. Того ж дня цю інформацію миколаївського «слуги народу» спростував мер міста Вознесенська Віталій Луков. А вже за два дні і сам Артем Чорноморов визнав, що сказав лише те, що почув від когось з натовпу, а не з офіційних джерел. Навіть і в школі кандидат не побував… Ось така обізнаність, ось таке майбутнє чекає на тих, хто проголосує за бренд, а не конкретну людину.

А бренд партії «Слуга народу» має велике значення. Це розуміє кожен, хто балотується на позачергових парламентських виборах. І, мабуть, на місце в окрузі ціла черга була. Але поталанило саме Артему Чорноморову. На перший погляд, маловідомій для загалу персоні. Але є ще порох у порохівницях у місцевих журналістів. Їм вдалося дещо «відкопати» про служника народу. Виявляється, що і Чорноморов, як і більшість з 16 кандидатів 131 округу, має біло-голубе «регіоналівське» минуле. Сьогоднішній успішний підприємець, генеральний директор ТОВ "СмартАгрі" якихось десять років тому був активним та перспективним членом «Молодих регіонів». І в Миколаєві, на відміну від «рідного» Южноукраїнська, Артема Чорноморова знають дещо краще, як доброго друга досвідченого «регіонала» Ігоря Дятлова.

Шановні виборці, добре подумайте перед тим, як віддати свій голос за того чи іншого кандидата, а потім, на всякий випадок, подумайте ще раз.

Владимир Дятлов (слева на фото) и Артем Чорноморов (второй слева)

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости