Общество | Снигиревка, 11 Августа, 2017

Рятувальники Снігурівщини нагадали громадянам літнього віку про правила пожежної безпеки

Свежие новости: Рятувальники Снігурівщини нагадали громадянам літнього віку про правила пожежної безпеки

11 серпня фахівці Снігурівського районного сектору, заручившись підтримкою співробітників соціальної служби, провели рейд по житловому сектору міста. Спілкувалися співробітники ДСНС із місцевим населенням стосовно дотримання правил пожежної безпеки у побуті та в екосистемах. В переважній більшості рейдовики охопили увагою людей літнього віку та самотніх.

В рамках заходу, фахівці ДСНС піднімали актуальні питання з безпеки життєдіяльності, нагадали городянам про ризик виникнення пожеж у разі перевантаження електромережі, користування несправними та саморобними електроприладами, назвали основні причини виникнення  вогневих випадків, як у житловому секторі, так і природних екосистемах.

Рятувальники  вказали на існуючі недоліки в приватних будинках та розповіли, як їх усунути. Загалом під час інформаційної роботи охоплено 17 осіб.

На згадку про зустріч громадяни отримали інформаційно-просвітницькі листівки із зазначенням основних протипожежних правил та екстреного номеру Служби порятунку «101»!

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты