Общество | Первомайск, 9 Января, 2023

Правоохоронці Первомайщини продовжують розшукувати безвісти зниклу жінку

Свежие новости: Правоохоронці Первомайщини продовжують розшукувати безвісти зниклу жінку Правоохоронці Первомайщини продовжують розшукувати безвісти зниклу жінку

В Первомайському районі Миколаївської області продовжують розшукувати безвісти зниклу 80-річну Валентину Непомящу.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

До поліції звернувся мешканець села Синюхин Брід та повідомив про те, що 26 листопада його матір Валентина Іванівна Непомяща пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася. Про місцезнаходження жінки нічого невідомо.

Прикмети: зріст близько 160 см, худорлявої статури.

Була одягнена в чорну жилетку, чорні штани та чорні черевики, на голові зав’язані дві хустини: помаранчева з візерунками та зелена.

Особливі прикмети: на верхній губі шрам.

Поліція просить громадян, які можуть допомогти встановити місцезнаходження розшукуваної або надати іншу корисну інформацію для слідства, повідомити до Первомайського районного відділу за адресою: місто Первомайськ, вулиця Грушевського, 29, або за телефонами (068) 314-29-49, (093) 631-84-50, (066) 328-78-00, 102.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты