Политика | 28 Апреля, 2024

Повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості, ‒ Кулеба

Свежие новости: Повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості, ‒ Кулеба

У питанні щодо повернення військовозобов'язаних чоловіків додому йдеться про справедливість.

Про це повідомляє голова Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба під час спільної пресконференції з латвійським колегою Байбою Браже.

"Думаю, що це справедливо до українських чоловіків в Україні. Думаю, що це буде справедливо щодо них, якщо чоловіки з-за кордону повернуться в Україну", ‒ заявив міністр.

Він додав, що усі чоловіки призовного віку, які покинули країну після початку повномасштабної війни з Росією, отримували правові статуси, а також соціальні виплати через те, що вони є громадянами України.

"Моїм завданням, як дипломата, є захист українців за кордоном, і я буду це робити. Але, як я вже згадував, йдеться про справедливість. Справедливість у відносинах між українськими чоловіками за кордоном і українськими чоловіками в Україні. І справедливість у відносинах між державою Україна та громадянином України", ‒ зауважив Кулеба.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты