Криминал | Снигиревка, 16 Июня, 2023

Поліція викрила трьох жителів Снігурівки, які назбирали значну кількість боєприпасів

Свежие новости: Поліція викрила трьох жителів Снігурівки, які назбирали значну кількість боєприпасів

Поліцейські викрили трьох мешканців Снігурівки на незаконному зберіганні зброї.

Про це повідомили у поліції Миколаївщини.

Отримавши оперативну інформацію про те, що у Снігурівці два брати 59-ти та 55-ти років зберігають зброю та вибухівку, оперативники управління карного розшуку обласного главку поліції спільно із співробітниками сектору кримінальної поліції та слідчими відділення поліції № 2 Баштанського районного відділу провели санкціонований обшук на території домоволодіння фігурантів.

Під час слідчий дій у помешканні братів правоохоронці вилучили дві протипіхотні осколкові міни, детонатори та електродетонатор, підривачі, гранату типу Ф-1, 30-ти мм радіолокаційну систему посадки та 10 кілограмів вибухової речовини. Також під час проведення обшуку поліцейські встановили, що брати обміняли у односельчанина частину озброєння на спиртні напої.

У ході обшуку домоволодіння третього фігуранта співробітники поліції виявили та вилучили два автомати Калашникова, набої до автоматичної зброї - 1142 калібру 5,45 та 85 шт калібру 7,62, шість порохових зарядів, близько кілограма тротилу та близько чотирьох кілограмів артилерійського пороху.

Все вилучене правоохоронці направили на експертне дослідження.

Нині одному із фігурантів слідчі повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»), що карається позбавленням волі на строк до семи років. Вирішується питання щодо оголошення про підозру ще двом зловмисникам та обрання відносно усіх трьох запобіжних заходів. Триває досудове розслідування.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты