Криминал | 18 Октября, 2018

«НІБУЛОН» звернувся до ГПУ з повідомленням про вчинення кримінального правопорушення представниками сайту «Стопкор» та ІА «Стоп корупції ТВ»

Свежие новости: «НІБУЛОН» звернувся до ГПУ з повідомленням про вчинення кримінального правопорушення представниками сайту «Стопкор» та ІА «Стоп корупції ТВ»

17 жовтня 2018 року компанія «НІБУЛОН» звернулася до Генеральної прокуратури України з повідомленням про вчинення кримінального правопорушення (в порядку ст. 214 КПК України) представниками інформаційного порталу «Стопкор» та ТОВ «ІА «Стоп корупції ТВ».

Представники інформаційного порталу  «Стопкор» та ТОВ «ІА «Стоп корупції ТВ» продовжують вести інформаційну війну проти компанії «НІБУЛОН». Псевдоборці з корупцією не гребують застосовувати брудні методи боротьби проти нашого підприємства, а 16 жовтня, опублікувавши на веб-сторінці «Стопкор» чергову наклепницьку публікацію під заголовком «Виживання конкурентів та підкуп суддів: нова корупційна історія “Нібулону”», крім інших порушень українського законодавства, які вже стали звичними для них, вчинили ще й кримінальне правопорушення, незаконно розголосивши відомості, що становлять таємницю досудового розслідування.

У зв’язку з цим 17 жовтня 2018 року компанія «НІБУЛОН» звернулася до Генеральної прокуратури України з повідомленням про вчинення кримінального правопорушення (в порядку ст. 214 КПК України) та з проханням розпочати досудове розслідування кримінального провадження.

Крім порушення положень Кримінального кодексу України, Конституції України, Цивільного кодексу України, Кодексу етики українського журналіста, члени команди порталу «Стопкор» та представники ТОВ «ІА «Стоп корупції ТВ» продовжують свідомо маніпулювати інформацією, спотворюючи, викривляючи та фабрикуючи її на користь зацікавлених осіб. Зокрема, розповідаючи про правовий спір компаній «NIBULON S.A.» та ПАТ «Компанія «Райз» (з реальними обставинами та історією цієї справи ми вже знайомили на офіційній сторінці компанії), анонімний автор публікації намагається ввести в оману читачів та умисно замовчує той факт, що після неодноразового перегляду Ухвали Святошинського районного суду від 30 січня 2015 року в апеляційному порядку, Ухвалою Апеляційного суду м. Києва  від 06 грудня 2017 року клопотання «NIBULON S.A.»  було остаточно задоволене в повному обсязі: визнано та надано дозвіл на примусове виконання рішення іноземного арбітражного суду (ГАФТА) на території України. 

Тож усі дії з боку компанії «NIBULON S.A.» та її представника, заступника генерального директора ТОВ СП «НІБУЛОН» А.О. Васильєва, здійснювалися виключно в рамках українського та міжнародного законодавства.

Таким чином, рішення  міжнародного комерційного арбітражу визнане компетентним національним судом України, з рішенням якого погодилася Велика палата Верховного Суду України, і має виконуватися на всій території нашої держави. Більше того, 3 липня 2018 року Головним слідчим управлінням Національної поліції України розпочато досудове розслідування кримінального провадження № 12018000000000405 за фактом невиконання службовими особами ПАТ «Компанія «Райз»  Ухвали Апеляційного суду м. Києва від 06 грудня 2017 року. Слідство у даному провадженні триває. Тож точно не вам, псевдоборцям з корупцією, піддавати сумніву ці питання та ще й вводити в оману громадськість.  

Фабрикуючи чергову публікацію, «Стопкор» намагався подати у негативному світлі ще одне  законне рішення Верховного Суду України на користь компанії «НІБУЛОН». Зокрема, мова про те, що 03 липня 2018 року Верховний Суд України поставив крапку в багаторічному спорі щодо порушення ПАТ "Українська залізниця" законодавства України про захист економічної конкуренції і погодився з Постановою Київського апеляційного господарського суду про стягнення 120 283 293,60 грн завданої шкоди на користь ТОВ СП «НІБУЛОН». Інформація про цю справу також є у вільному доступі на офіційному сайті компанії.

За майже 27 років своєї діяльності ми переконалися, що запорукою успіху та ефективної діяльності групи компаній «НІБУЛОН» є чітке та неухильне дотримання діючого українського та міжнародного законодавства. А наша багаторічна співпраця з провідними фінансовими установами світу є ще одним беззаперечним доказом того, що ми – законослухняні.

В цілому, аналізуючи написане на інформаційному порталі «Стопкор», складається враження, що компанія «НІБУЛОН» взагалі не повинна захищати свої права та інтереси, більше того, ми, мабуть, повинні бути взагалі позбавлені права на законний захист. Але ми працюємо в законодавчому полі і захищаємо, і будемо принципово захищати свої інтереси. А ті, хто ухиляється від сплати боргів, різних шантажистів та тих, хто поливає інформаційним брудом компанію, будуть нести відповідальність за свої дії перед законом. Це наша принципова позиція.

До речі, вже кілька місяців минуло з того часу, як ми оголосили конкурс на пошук закордонної нерухомості у власності Олексія та Андрія Вадатурських, але до цих пір так і не знайшлося жодної людини, яка б хоч щось знайшла. Тим, хто все ж буде шукати таку нерухомість, додаємо ще один квест: знайдіть тих суб’єктів, перед ким компанія «НІБУЛОН» має протерміновану заборгованість.   

 

Джерело: nibulon.com

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты