Экономика | Николаев, 21 Марта, 2018

«Нібулон» завершує пусконалагоджувальні роботи на елеваторному комплексі у Миколаєві

Свежие новости: «Нібулон» завершує пусконалагоджувальні роботи на елеваторному комплексі у Миколаєві

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Паралельно з цим закінчуються пусконалагоджувальні роботи та поетапне випробування встановленого найсучаснішого устаткування від перевірених провідних світових виробників, таких як Bühler GmbH (Німеччина), PRECIA S. A. (Франція), Cimbria Unigrain A/S (Данія), UAB Liucija (Литва) тощо.

Після введення підприємства в експлуатацію воно забезпечить новими робочими місцями, зокрема апаратників оброблення зерна, докерів-механізаторів на навантажувально-розвантажувальних роботах, слюсарів-електриків з ремонту електроустаткування, інженерів-електроніків тощо. Підприємство повністю автоматизоване, тож для забезпечення безперебійної роботи потребує мінімум людського втручання.

Роботи з благоустрою території на сьогодні виконані на 50%. У зв’язку з нехарактерними для березня погодними умовами (сильними та частими опадами у вигляді дощу та снігу, морозами, ожеледицею) їх виконання як і  будівництво останніх 20 м вантажного причалу трохи затримується, однак на основні терміни здачі об’єкта в експлуатацію це не впливає. 10 та 11 секції причальної споруди вже забетоновані.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты