Криминал | 9 Апреля, 2024

НАБУ затримало начальника департаменту Херсонської ОВА та бізнесмена за підозрою в розкраданні ₴7,7 мільйонів

Свежие новости: НАБУ затримало начальника департаменту Херсонської ОВА та бізнесмена за підозрою в розкраданні ₴7,7 мільйонів

НАБУ і САП викрили схему заволодіння державними коштами при наданні послуг з технічного обстеження об'єктів в Херсонській області, пошкоджених внаслідок агресії рф.

Про це повідомили в НАБУ.

За даними слідства, очільник одного з департаментів Херсонської ОВА у змові з власником та керівником приватного товариства організували завищення вартості технічного обстеження 107 об'єктів соціальної інфраструктури (школи, лікарні тощо) у більше ніж 15 разів. Таким чином договір уклали на суму понад 9,9 мільйонів гривень, тоді як фактично надані послуги коштували 534 тисячі гривень.

У результаті учасники схеми заволоділи коштами резервного фонду Кабінету міністрів України на суму понад 7,7 мільйонів гривень. Про підозру повідомили 3 особам: керівнику департаменту, засновнику ТОВ та його директору. Посадовця і засновника підприємства затримали.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости