Криминал | 9 Апреля, 2024

НАБУ та польські правоохоронці провели обшуки в рамках розслідування закупівель озброєння за завищеними цінами

Свежие новости: НАБУ та польські правоохоронці провели обшуки в рамках розслідування закупівель озброєння за завищеними цінами

Співробітники Національного антикорупційного бюро України 9 квітня спільно з польськими правоохоронними органами провели обшуки на території України та Республіки Польща в рамках розслідування можливої закупівлі озброєння за завищеними цінами.

Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

Основна мета обшуків - розкриття можливого ланцюга постачання іноземного озброєння та перевірка інформації про можливе штучне завищення його вартості через участь компаній-посередників, які зареєстровані за межами України.

Зібрані докази будуть використані детективами НАБУ для надання правової оцінки діям посадовців, а розслідування наразі продовжується.

Чинне керівництво Міністерства оборони активно сприяє Національному бюро у розслідуванні кримінального провадження. Деталі подальшого розслідування будуть повідомлені згідно з розвитком подій.

Операція стала можливою завдяки ефективній співпраці між НАБУ, Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою (САП) України, Міністерством оборони України та Відділом по боротьбі з кримінальним терором і вбивствами Столичного управління поліції Республіки Польща, в рамках механізму міжнародної правової допомоги.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости