Общество | Снигиревка, 20 Октября, 2017

На Снігурівщині 99 юнаків підлягають призову до армії — більшість з них не можуть знайти за місцем прописки

Свежие новости: На Снігурівщині 99 юнаків підлягають призову до армії — більшість з них не можуть знайти за місцем прописки

19 жовтня голова райдержадміністрації Інна Бойко за участю представників районного військового комісаріату та соціальних служб провела нараду з питань осіннього призову.

Т.в.о. військового комісара, начальник мобілізаційного відділення Снігурівського РВК Руслан Звольський повідомив, що в районі 99 юнаків віком від 20 до 27 років визнано придатними до військової служби.

Частина із цього списку має право на відстрочку чи не проживають тривалий час на територіях сільських та селищних рад, хоч і там зареєстровані. За його словами відсутність військовозобов’язаних за місцем реєстрації і є основною проблемою.

Бойко доручила представникам військкомату надати графік виїздів в сільські ради та провести засідання призовної комісії найближчим часом.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости