Происшествия | Николаев, 4 Марта, 2024

На пожежі у Миколаєві постраждали пенсіонерка та тримісячна дитина

Свежие новости: На пожежі у Миколаєві постраждали пенсіонерка та тримісячна дитина

У неділю, 3 березня, на пожежі у багатоквартирному будинку на вулиці Оберегова у Миколаєві постраждали пенсіонерка та тримісячна дитина.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Повідомлення про пожежу у дев'ятиповерховому будинку надійшла на спецлінію 101 о 22:49, вона виникла на п'ятому поверсі у тамбурі.

На місце було направлено три відділення 1-ї ДПРЧ та чергову зміну оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Миколаївській області. В результаті пожежі утворилось сильне задимлення, яке розповсюдилось на нижні й верхні поверхи.

"Під час поквартирного обходу рятувальників разом із медиками в одній з квартир виявили маломобільну літню жінку 1945 р.н., яка попередньо надихалась продуктами горіння. Постраждалу евакуйовано та госпіталізовано до медичного закладу. В одній з квартир на верхньому поверсі, куди також дістався дим, медики оглянули родину та рекомендували госпіталізувати їх тримісячну дитину, яка за зовнішнім оглядом мала ознаки отруєння продуктами горіння", – йде мова у повідомленні.

Пожежу вогнеборці ліквідували о 23:26 на площі 10 кв. м, причина її виникнення наразі встановлюється. Від ДСНС було залучено 15 вогнеборців та 4 спецавтомобілі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости