Общество | 14 Декабря, 2018

На Київщині завершилися масштабні тактико-спеціальні навчання підрозділів системи МВС України

Свежие новости: На Київщині завершилися масштабні тактико-спеціальні навчання підрозділів системи МВС України

На Київщині завершилися масштабні тактико-спеціальні навчання органів системи МВС. Протягом чотирьох днів понад 1000 чоловік особового складу з усіх регіонів України у польових умовах відпрацьовували типові кризові ситуації, їх поєднання, працювали воперативних штабах та ситуаційних центрах. Було сформовано 4 оперативні штаби, а загальна координація здійснювалась з Центрального пункту управління силами і засобами, до складу якого входили представники ЦОВВ системи МВС.

Під час церемонії закриття навчань Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов зазначив, що всі підрозділи МВС продемонстрували відмінні навички.

«Ви показали майстерне володіння якісною сучасною зброєю. Високе знання техніки. Ми всі пам'ятаємо 2014 рік, коли на фронт йшли добровольці батальйонів МВС без нормальної зброї, навіть однострою не було. Але ціною власного життя та вміння, вони дали можливість нам відродити військо. Та мужність і відвага зупинила ворога», - сказав Олександр Турчинов.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наголосив, що такі навчання дозволяють напрацьовувати компетентність у найскладніших ситуаціях.

«Сьогодні ми підбиваємо підсумки чотириденних навчань цілим рядом тактичних вправ, в тому числі епізоду, коли на 102 телефонує людина і повідомляє про захоплення заручників. І як покроково наші підрозділи справляються з цією ситуацією. Нам дуже важливі компетентні дії кожного підрозділу: поліції, ДСНС, Національної гвардії. Нам не потрібні лозунги. Нам потрібні чіткі, злагоджені дії в складних ситуаціях», - наголосив міністр внутрішніх справ.

Особовий склад Державної служби з надзвичайних ситуацій, що брав участь у навчаннях, привітав із успішним завершенням Голова ДСНС Микола Чечоткін. Він зазначив, що такі заходи є дуже важливими для злагодженості дій та спільної координації під час ліквідації різного роду надзвичайних ситуацій.

48396638_377561023048505_7232667223578378240_n.jpg


ovhnd5bie3fbyilvofv4.jpg

IMG_4647.jpg

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости