Политика | 10 Июня, 2024

Мустафа Найєм написав заяву про звільнення

Свежие новости: Мустафа Найєм написав заяву про звільнення

Голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм написав заяву про звільнення.

Про це він повідомив на своїй сторінці Facebook.

"Я залишаю посаду голови Агентства відновлення. Рішення прийняв самостійно через системні перешкоджання, які не дають подальшої можливості ефективно виконувати свої повноваження", - заявив Найєм.

За словами посадовця, звільнитися він вирішив "через системні перешкоди" роботі агентства, зокрема відмови прем'єр-міністра підписати його заяву про відрядження до Берліна.

Найєм наголосив, що починаючи з листопада минулого року, команда Агентства почала стикатися з постійною протидією, спротивом та створенням штучних перешкод. Зокрема, за його словами, Агентсвву повністю скасували бюджет на проєкти з відновлення та утримання доріг, залякували бюрократією та зрізали до 68% зарплати левовій частині працівників.

"Попри всі ці перепони, за весь час великої війни ми не провалили і не зупинили жодного проєкту, жодного військового вантажу, жодного евакуаційного маршруту. На сьогодні Агентство одночасно координує роботу 353 (!) будівельних майданчиків з відновлення по всій країні. Це - найскладніша робота в моєму житті", - написав Найєм.

Крім того, Найєм опублікував копію своєї заяви про звільнення.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты