Происшествия | Николаев, 9 Сентября, 2020

Минулої доби на Миколаївщині вигоріло понад 10 га сухостою

Свежие новости: Минулої доби на Миколаївщині вигоріло понад 10 га сухостою

Людська необережність у поєднанні зі спекотною погодою продовжують провокувати пожежі сухостою на території області. Здавалось би лише один викинутий недопалок, але за пів години він може повністю спопелити цілу лісосмугу чи навіть поле. Протягом 8 вересня вогнеборці Головного управління ДСНС України у Миколаївській області знову приборкували “вогняного півня” на відкритих територіях.

Пожежі сухої трави, сміття та чагарників зареєстровані у Снігурівському, Єланецькому (2 пожежі), Вознесенському, Миколаївському, Березнегуватському районах області та у містах Миколаїв (2 пожеж), Первомайськ, Вознесенськ, Нова Одеса. Вогонь пройшов площею понад 10 га. У всіх випадках причина пожежі - необережне поводження з вогнем.

Загалом від ДСНС до гасіння залучалось 58 осіб та 11 одиниць техніки. Додатково працювали вогнеборці місцевої пожежної охорони “Мартинівка”, трактор МТЗ-80.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты