Политика | Николаев, 8 Мая, 2024

Миколаївщина — одна із областей, де найбільше відновлених медзакладів, — МОЗ

Свежие новости: Миколаївщина — одна із областей, де найбільше відновлених медзакладів, — МОЗ

В Україні повністю відновили 510 медичних закладів, які зазнали руйнувань унаслідок російського вторгнення, ще 355 медзакладів відбудували частково або вони перебувають в процесі відновлення.

Про це повідомили у Міністерстві охорони здоров’я.

Повідомляється, що найбільше відновлених медзакладів — на Миколаївщині, Дніпропетровщині, Київщині, Харківщині та Чернігівщині.

«Йдеться про медичні заклади на деокупованих територіях, а також ті, які зазнали невеликих ушкоджень: вибиття вікон, пошкодження покрівлі, фасаду тощо», — зазначили у МОЗ.

Крім того, у МОЗ додали, що найбільших втрат зазнали медзаклади на Харківщині, Донеччині, Миколаївщині, Київщині, Чернігівщині, Дніпропетровщині, Херсонщині та Запоріжжі.

«Отримати вичерпну інформацію щодо ступеня руйнування лікарень на тимчасово окупованих територіях неможливо», — додали у пресслужбі.

Зазначається, що російська армія пошкодила 161 автівку екстреної медичної допомоги, 261 автівку «екстренки» знищила та захопила ще 125.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости