Политика | Николаев, 29 Января, 2023

Миколаївець впізнав у супермаркеті 14-літню дівчинку з Березнегуватого, яку розшукувала поліція

Свежие новости: Миколаївець впізнав у супермаркеті 14-літню дівчинку з Березнегуватого, яку розшукувала поліція

Завдяки небайдужому миколаївцю поліцейські повернули до Березнегуватого зниклу дівчину, яку до цього розшукувли упродовж доби.

Про це йдеться у телеграмі поліції Миколаївщини.

«Сьогодні вдень, дякуючи пильному громадянину, розшукали 14-річну мандрівницю в одному з супермаркетів міста Миколаєва. Вжитими заходами правоохоронці встановлено, що 14-річна зникла поїхала до обласного центру. На щастя, небайдужий миколаївець, який побачив про розшук дівчини повідомлення в соцмережах та впізнав її на орієнтування, розповів працівникам відділу поліції № 1 Миколаївського районного управління про те, що розшукована перебуває в одному із магазинів міста», - йдеться у повідомленні.

Поліцейським неповнолітня розповіла, що вирішила помандрувати, саме тому на автобусі дісталася до Миколаєва.

Як зазначається у дописі, відносно піклувальника неповнолітньої правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьків або осіб, які їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты