Криминал | Новый Буг, 23 Ноября, 2023

Мешканець Нового Буга викрав таксі, щоб дістатись додому

Свежие новости: Мешканець Нового Буга викрав таксі, щоб дістатись додому

У Новому Бузі поліцейські затримали чоловіка за незаконне заволодіння легковиком. 36-річний зловмисник викрав автомобіль, аби дістатись додому.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

Ввечері 22 листопада до поліції надійшло повідомлення від мешканця Нового Бугу про те, що невідома особа викрала його автомобіль Ford Escort.

Поліцейським чоловік розповів, що залишив автомобіль (таксі) біля магазину незамкненим із ключами у замку запалювання, а згодом машина зникла. Отримавши орієнтування на авто, оперативники карного розшуку розпочали пошуки та згодом виявили на одній із вулиць міста викрадений автомобіль і зловмисника у ньому.

Фігурант, який раніше відбував покарання за скоєння майнових злочинів, перебуваючи у стані сп’яніння, побачив авто та вирішив ним заволодіти, щоб доїхати додому. Автомобіль поліцейські вилучили та повернули власнику. Слідчі поліції затримали підозрюваного.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости