Общество | 18 Декабря, 2023

«Київстар» відновив доступ до SMS-повідомлень

Свежие новости: «Київстар» відновив доступ до SMS-повідомлень

Мобільний оператор «Київстар» після масштабної атаки хакерів відновив доступ до послуги SMS-повідомлень для всіх абонентів, у тому числі в роумінгу.

Про це повідомляє пресслужба оператора.

«Нарешті вже можна відправити рідним SMS-ку про те, як ви скучили. Відновили доступ до послуг SMS, у тому числі – в роумінгу», - повідомили в «Київстарі».

Також для абонентів вже доступний голосовий зв'язок і мобільна передача даних.

Крім того, фахівці починають відновлювати доступ до M2M для бізнес-клієнтів.

«Київстар ТБ працює та надає безкоштовний доступ до платформи, доки ми ліквідуємо наслідки. Навіть для неавторизованих користувачів», - додали у пресслужбі.

Однак відновлювальні роботи після технічного збою 12 грудня тривають. У деяких населених пунктах усувають проблеми, пов'язані з доступністю «Домашнього Інтернету».

«Наші інженери повідомляють, що роботи відбуваються поступово, тому що цього вимагає безпека. Як тільки всі стабілізаційні заходи будуть завершені, ми поінформуємо вас і почнемо нарахування компенсацій», - зазначили в компанії.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости