Политика | Николаев, 10 Августа, 2024

Кім заявив, що будівництво автошляху в обхід Миколаєва стоїть на паузі

Свежие новости: Кім заявив, що будівництво автошляху в обхід Миколаєва стоїть на паузі

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів, на якому етапі знаходяться питання будівництва автошляху в обхід Миколаєва, а також ремонту Варварівського та Інгульського мостів, які були передані на баланс держави.

Про це він розповів під час свого брифінгу 9 серпня.

Що стосується будівництва автошляху в обхід Миколаєва, то це питання поки що стоїть на паузі. За словами Віталія Кіма, це повʼязано з пріорітизацією витрат бюджету, адже наразі в пріоритеті питання відновлення водопостачання у місті.

— Що стосується Інгульського та Варварівського мостів – вони передані на баланс держави, що не робилось багато років. На зараз є зрозумілий орган управління, який має їх ремонтувати, і зробить це в законний спосіб, як вони це передбачають. Насправді, це вже почалося, якщо ви бачили, це підготовка. Процес йде. Але говорити про терміни та гроші – рано, – зазначив очільник Миколаївської ОВА.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты