Общество | Первомайск, 12 Мая, 2018

Керівником Первомайської місцевої прокуратури проведено особистий прийом у виправній колонії

Свежие новости: Керівником Первомайської місцевої прокуратури проведено особистий прийом у виправній колонії

Керівником Первомайської місцевої прокуратури Сергієм Залуцьким, 8 травня 2018 року, здійснено особистий прийом засуджених у Арбузинській виправній колонії.

Про це повідомляє Первомайська місцева прокуратура.

До керівника прокуратури звернулося 2 засуджених щодо застосування Кримінально-процесуального законодавства України та з цивільно-правових питань, яким надано ґрунтовне роз’яснення норм чинного законодавства та його застосування.

Також керівником місцевої прокуратури здійснено обхід територій житлової та виробничої зон, перевірено організацію комунально-побутового та медичного забезпечення. Особливу увагу приділено питанням дотримання прав засуджених.

Крім того, у поточному році Первомайською місцевою прокуратурою в ході здійснення нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян, внесено 20 документів реагування, за результатами розгляду яких притягнуто до відповідальності 28 посадових осіб.



Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости