Политика | 5 Октября, 2023

Кабмін призначив ще нових заступників міністра оборони

Свежие новости: Кабмін призначив ще нових заступників міністра оборони

Кабінет міністрів 5 жовтня призначив ще трьох нових заступників міністра оборони.

Про це повідомив представник уряду в парламенті Тарас Мельничук.

Заступниками міністра оборони України призначено: Гаврилюка Івана Юрійовича, Гайдера Станіслава Мечеславовича, Кліменкова Дмитра Олеговича.

Міністр оборони Рустем Умєров роз'яснив, за які напрямки будуть відповідати вказані заступники та їх попередній досвід.

Іван Гаврилюк – заступник з питань військово-технічної політики.

Гаврилюк має звання генерал-лейтенанта. У квітні-серпні 2022 року був головою робочої групи України в координаційному центрі по наданню допомоги у Німеччині, раніше – радник Командувача сил логістики Збройних Сил України та керівник головного управління логістики – заступник Начальника генерального штабу ЗСУ.

Найважливіші завдання – розвиток ОВТ Сил оборони, перепрофілювання українського ОПК на номенклатуру НАТО та тісне співробітництво з країнами партнерами.

Дмитро Кліменков – заступник з питань закупівель.

Раніше працював комерційним директором АТ «Укртрансгаз». За час роботи йому вдалося на понад 50% перевиконати план з закачування газу до підземних сховищ та на 15% збільшити кількість клієнтів-нерезидентів. До цього працював Першим заступником голови ФДМУ, директором з інфраструктури та логістики МАУ та керівником крупних проектів в шведській компанії «Еріксон».

Ключові пріоритети на посаді – стандартизація, систематизація, дієвий контроль та цифровізація закупівель, створення поетапного алгоритму закупівель та контролю, повноцінний запуск Агенції нелетальних закупівель.

Станіслав Гайдер – заступник з питань інституційного розвитку

Станіслав Гайдер – керівник цифрової трансформації Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). На попередній посаді займався стратегічним плануванням Агенції за методологією цілей та ключових результатів (OKRs) де було переналаштовано ключові бізнес-процеси. Під його управлінням запущено Антикорупційний портал України, Реєстр корупціонерів, Єдиний портал повідомлень викривачів корупції та ін.

Головний пріоритет – розбудова стійкої та цілісної інституції Міністерства оборони, яка спирається на дані та забезпечує прозорість і підзвітність.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты