Общество | Вознесенск, 2 Августа, 2017

Жителі мікрорайону Натягайлівка висловлюють подяку пожежникам за порятунок їхніх осель

Свежие новости: Жителі мікрорайону Натягайлівка висловлюють подяку пожежникам за порятунок їхніх осель

1 серпня 2017 року у Вознесенську на території мікрорайону Натягайлівка сталася масштабна пожежа через загоряння стерні. На місці події, яка тривала більше двох годин, боролися з вогнем 11 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки. Як наслідок, пожежа могла перекинутись на приватні будинки жителів мікрорайону, але завдяки оперативній роботі рятувальників оселі громадян та самі мешканці не постраждали.

Виконавчий комітет Вознесенської міської ради та жителі мікрорайону Натягайлівка, а саме – вулиць Калинова та Зої Космодем’янської, висловлюють щиру подяку 12 державній пожежно-рятувальній частині за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм, хоробрість, рішучість, постійну готовність прийти на допомогу.

Ваша служба – щоденний подвиг, а Ви - надія у важку хвилину, коли потрібно протистояти стихії вогню. Низький уклін за Вашу нелегку працю.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости