Криминал | Снигиревка, 22 Мая, 2024

Житель Снігурівки видавав себе за прокурора та обманув 74 таксистів

Свежие новости: Житель Снігурівки видавав себе за прокурора та обманув 74 таксистів

На Миколаївщині будуть судити 32-річного мешканця Снігурівки, який ошукав 74 таксистів зі всієї України.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

Злочини зафіксували в Миколаєві, Одесі, Харкові, Запоріжжі, Вінниці, Дніпрі, Тернополі та Черкасах упродовж минулого року. Жертвами шахрайства стали водії одного онлайн-сервісу. Обвинувачений через додаток замовляв послуги таксі до адмінбудівель державних органів в різних містах.

“А коли йому телефонував водій, представлявся прокурором чи іншим посадовцем, щоб увійти в довіру, і просив таксиста поповнити мобільний рахунок. Гроші обіцяв повернути по завершенню замовленої поїздки. Таксисти виконували прохання замовника, приїжджали за вказаною адресою, але додзвонитись клієнту вже не могли. Таким чином обвинувачений ошукав 74 таксистів на загальну суму понад 70 тисяч гривень”, - повідомили в поліції.

Кошти з рахунку шахрай виводив на банківську карту та викидав сім-картку. Викрадені суми варіювались від 350 до 3200 гривень. Обвинувачений раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення шахрайств.

Злочини розкрили оперативники та слідчі відділення поліції №2 Баштанського районного відділу поліції за оперативного супроводу регіонального управління кіберполіції та співробітників управління карного розшуку обласного главку поліції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости