Политика | Очаков, 16 Декабря, 2023

Голова Нацполіції Вигівський відвідав своє «рідне» відділення поліції в Очакові

Свежие новости: Голова Нацполіції Вигівський відвідав своє «рідне» відділення поліції в Очакові

Голова Національної поліції Іван Вигівський 16 грудня відвідав відділення поліції в Очакові.

Про це повідомили в Нацполіції.

Уже практично два роки поліцейські Очакова щоденно несуть службу у складних умовах під постійними обстрілами. Під час свого візиту на південь, до поліцейських підрозділів у зоні бойових дій, після відвідування Херсонщини, Іван Вигівський прибув до Очакова.

- Навіть попри обстріли та небезпеку люди повинні завжди бачити та відчувати підтримку і допомогу поліцейських, як представників держави, - зазначив голова Нацполіції.

- Я дякую вам за віддану службу. Звичайно, боляче бачити Очаків потерпаючим від обстрілів та руйнувань, але не можна опускати руки, люди постійно мають знати, що можуть розраховувати на вас у важку хвилину.

Очільник відомства провів оперативну нараду за участі начальника ГУНП в Миколаївській області Сергія Махна та начальника відділення поліції № 7 (Очаківського відділення) Віталія Овсянко. Голова Нацполіції перевірив умови несення служби, ознайомився з результатами роботи, заслухав про потреби та плани підрозділу. А також вручив поліцейським спеціальні звання.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости