Криминал | 22 Декабря, 2023

Екс-прокурора Ільницького, який прославився своїм багатим весіллям, оголосили в розшук

Свежие новости: Екс-прокурора Ільницького, який прославився своїм багатим весіллям, оголосили в розшук

На Львівщині Яворівський відділ поліції оголосив у розшук Ростислава Ільницького – колишнього прокурора, який скандально прославився своїм шикарним весіллям із експрацівницею ДБР Роксоланою Москвою.

Від 1 грудня Ільницького розшукують за підробку документів за трьома частинами статті 358 Кримінального кодексу України.

“З джерел у правоохоронних органах відомо, що йдеться про підробку документів для виїзду за кордон. До слова максимальне покарання, передбачене статтею – обмеження волі до двох років”, - пишуть журналісти.

Нагадаємо, у жовтні експрокурор Ростислав Ільницькій відгуляв пишне весілля із колишньою працівницею ДБР Роксоланою Москвою. Одруження святкували у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, а серед сотень гостей були прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової та одіозні депутати.

31-річний Ростислав Ільницький у 2019 році був у Радехові заступником місцевого прокурора. А влітку цього року Ростислав Ільницький за власним бажанням звільнився з посади прокурора прокуратури Печерського району Києва.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости