Происшествия | 12 Июня, 2023

Чеченські добровольці погодилися з вимогами Шойгу

Свежие новости: Чеченські добровольці погодилися з вимогами Шойгу

Чеченські добровольці із загону "Ахмат" підписали контракт з Міноборони РФ для офіційного ведення служби в лавах російської армії під час війни в Україні.

Як повідомили в МО РФ, підписання контракту між відомством і добровольчим загоном "Ахмат", підготовленим російським університетом спеціального призначення, пройшло в рамках реалізації наказу міністра Сергія Шойгу.

Контракт визначає "правове регулювання і діяльність добровольчих підрозділів "Ахмат" в зоні проведення "спеціальної військової операції", а також поширення на добровольців і членів їх сімей встановлених державою заходів соціального захисту і підтримки", інформує відомство країни-агресора.

Підписантами виступили заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил Російської Федерації генерал-полковник Олексій Кім і директор Російського університету спецназу Адам Дашаєв. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты