Общество | Новый Буг, 16 Декабря, 2023

Британія надасть підтримку Новобузькій громаді на Миколаївщині

Свежие новости: Британія надасть підтримку Новобузькій громаді на Миколаївщині

Посольство Великої Британії відібрало на відкритому конкурсі 10 територіальних громад в Україні, які отримають допомогу британського уряду в розробці планів відновлення.

Про це повідомило Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

«Посольство Великої Британії відібрало територіальних 10 громад за результатами відкритого конкурсу. У рамках проєкту «Планування відновлення в громадах» їм буде надана допомога у розробці планів відновлення», – йдеться у повідомленні.

За результатами конкурсу було відібрано: Ладиженську громаду у Вінницькій області, Новобузьку громаду у Миколаївській області, Кароліно-Бугазьку громаду в Одеській області, Гоголівську громаду у Полтавській області, Роменську та Дубов’язівську громади у Сумській області, Новопокровську громаду у Харківській області, а також Сосницьку, Бобровицьку та Михайло-Коцюбинську громади у Чернігівській області.

Заявки на конкурс загалом подали 487 громад, які постраждали від російської агресії. Найбільше запитів надано на відновлення навчальних закладів, систем водопостачання, створення реабілітаційних центрів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты