Политика | Баштанка, 20 Февраля, 2024

Баштанщина у минулому році направила на допомогу ЗСУ ₴39 мільйонів

Свежие новости: Баштанщина у минулому році направила на допомогу ЗСУ ₴39 мільйонів

Начальник Баштанської районної адміністрації Владислав Дмитрів заявив, що одним із пріоритетів громади на сьогодні є допомога ЗСУ. Зокрема у 2023 році на цей напрямок з бюджету направили 39 мільйонів гривень.

Про це він розповів під час свого брифінгу, 19 лютого, передає кореспондент ПН.

Посадовець зазначив, що на потреби армії в 2023 році було заплановано 46 мільйонів гривень, але встигли освоїти 39 мільйонів. Це повʼязано з тим, що не всі підрозділи хочуть отримувати субвенції, вони одразу просять передати конкретні матеріали.

Також, з початку 2024 року на допомогу ЗСУ вже направлено 7 мільйонів гривень.

— І цього року ми не зупиняємо роботу. Станом на 19 лютого у нас вже є близько семи мільйонів допомоги війську. Березнегуватська ОТГ вже прийняла на сесії рішення направити понад 3 мільйони на три підрозділи ЗСУ. Ми надаємо пріоритет тим, хто перебуває і на лінії зіткнення, це і наші підрозділи, які були під Авдіївкою та інші. Чужих немає. Всі підрозділи наші, допомога їм має бути першочерговою. Іншого шляху немає. Є гарне прислів'я: "Не будеш годувати свою армію — будеш годувати чужу". Ми налаштовуємо населення, і на зустрічах з бізнесом, з фермерами, кажемо наскільки зараз важливо допомагати ЗСУ, – резюмував він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости