Спорт | 5 Июля, 2023

Американець, який переміг Ломаченка, пожертвує гроші для України

Свежие новости: Американець, який переміг Ломаченка, пожертвує гроші для України

Боксер хоче допомогти нашій країні. Абсолютний чемпіон у легкій вазі Девін Хейні повідомив, що планує пожертвувати Україні частину гонорару за бій із ексчемпіоном Василем Ломаченком.

“Мені все одно, чи підтримуєте ви мене в цьому рішенні. Але я боровся з українцем у той момент, коли його в країні йде війна. Йому просто дозволили на якийсь час залишити країну і провести цей бій зі мною”, – пояснив Хейні.

Хейні мали оштрафувати на 400 тисяч доларів за те, що він штовхнув Ломаченка під час фінальної битви поглядів, проте пізніше комісія вирішила зменшити суму покарання до 25 тисяч доларів.

Нагадаємо, бій 21 травня в США тривав усі 12 раундів, а за його підсумками всі судді віддали перевагу американському чемпіону – 116-112, 115-113, 115-113.

Ломаченко зазнав своєї третьої поразки на профі-рингу, а Хейні зберіг усі свої чемпіонські пояси за версіями WBC, WBA Super, IBF і WBO у легкій вазі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости