Криминал | 20 Декабря, 2023

Звільнили керівника Чернівецької митниці, через яку провезли велику партію контрабандних електронних цигарок

Свежие новости: Звільнили керівника Чернівецької митниці, через яку провезли велику партію контрабандних електронних цигарок

Керівника Чернівецької митниці звільнили після виявленних порушень.

Про це повідомили в Державній митній службі України.

Нагадаємо, службовцям Чернівецької митниці вручили підозри за пропуск контрабанди електронних цигарок на понад 40 мільйонів гривень.

В Держмитслужбі повідомили, що в серпні провели позапланову перевірку, під час якої виявили факти можливої протиправної діяльності керівника та посадових осіб Чернівецької митниці.

“Встановлені факти, які свідчать про сприяння посадовцями переміщенню електронних сигарет поза митним контролем на загальну суму понад 40 млн грн. Завдяки тісній взаємодії з митними органами Румунії вдалося отримати підтвердження цієї інформації. У подальшому Держмитслужба ініціювала ряд дисциплінарних проваджень та застосувала заходи дисциплінарного впливу до 17 митників. Посадовця, який на той час виконував обов'язки начальника Чернівецької митниці, звільнено з посади”, - пояснили у відомстві.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости