Политика | 21 Сентября, 2022

«Звичайно ж, завтра я не приїду по повістці», - син пєскова відмовився поїхати на війну

Свежие новости: «Звичайно ж, завтра я не приїду по повістці», - син пєскова відмовився поїхати на війну

Ведучий каналу «Популярная политика» Дмитро Низовцев у прямому ефірі зателефонував синові прес-секретаря президента рф дмитра пєскова миколі та під виглядом представника військкомату запропонував йому з'явитися для огляду наступного дня о 10 ранку, але той відмовився.

- О 10 ранку, звичайно ж, завтра я не приїду. Якщо ви знаєте, що я пан пєсков, ви повинні розуміти, наскільки це не зовсім правильно, щоб я там перебував. Я буду це вирішувати на іншому рівні. Мені треба зрозуміти взагалі, що відбувається, і які в мене є права... Завтра щоб мене забрали – повірте, це ні вам, ні мені не потрібно. У мене проблеми захищати батьківщину немає, але мені треба розуміти доцільність моєї там появи, я кажу вам про політичні певні нюанси, - сказав він.

На запитання, чи готовий він записатися добровольцем, пєсков-молодший відповів, що ні. Зокрема, у нього запитали, чи можна ставити галочку біля його прізвища, чи «згоден піти добровольцем на фронт?».

- Ні, мені таку галочку ставити не треба.

Потім він заявив, що «готовий піти, але це не на ваше прохання»:

- Ось якщо володимир володимирович (путін) мені скаже, що мені треба туди йти, я туди піду.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости