Политика | 18 Июня, 2022

ЗСУ знищили вночі ще три гаубиці окупантів

Свежие новости: ЗСУ знищили вночі ще три гаубиці окупантів

Противник продовжує тактику артилерійсько-мінометних обстрілів та ракетних атак по нашим позиціями та населеним пунктам з мирним населенням. Активних дій не веде, намагається закріпитися на своїх рубежах оборони, повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

Ракетно-артилерійськими підрозділами під час виконання вогневих завдань за ніч зменшено вороже військо на дев'ять рашистів, три гаубиці «Мста-Б» та три одиниці автомобільної техніки.

Через активні бої на Херсонщині критична ситуація у всіх населених пунктах Високопольської, Великоолександрівської, Нововоронцовської громад. Відсутня вода, електрика, газ, ліки. Багато постраждалих мирних жителів та знищених приватних та інфраструктурних об'єктів.

Також наголошується, що в Херсонській області колаборинти постійно б'ються між собою за розподіл територій та влади. Місцеві навіть фіксують перестрілки між різнонаціональними підрозділами окупантів. Також загарбники шукають способи залишити позиції та піти додому.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты