Политика | 13 Ноября, 2022

ЗСУ на півдні знищили 40 росіян та три військові автівки, — командування

Свежие новости: ЗСУ на півдні знищили 40 росіян та три військові автівки, — командування

Збройні сили України протягом 12 листопада на південному фронті знищили 40 російських окупантів та три їхні військові автівки. Решта втрат військ РФ дорозвідується.

Про це повідомили в оперативному командуванні «Південь».

Там розповіли, що протягом бойового дня росіяни завдавали артилерійських ударів по позиціях українських підрозділів та територіальних громадах у Бериславському районі. Обійшлося без постраждалих та втрат.

У відповідь задля придушення вогню російської артилерії авіація Збройних сил України двічі відпрацювала по районах розгортання сил окупантів.

Ракетні та артилерійські підрозділи Сил оборони протягом дня здійснювали вогневий вплив по позиціях та районах зосередження живої сили, техніки та озброєння росіян на лівому березі Дніпра.

У командуванні зазначили, що склад російського флоту протягом дня суттєвих змін не зазнав. У морі перебувають 18 кораблів та катерів, зокрема один ракетоносій, який оснащений 8 ракетами типу «Калібр».

В ОК розповіли, що ситуація у Таврійській операційній зоні залишається напруженою, але підконтрольною Силам оборони. Українські підрозділи проводять стабілізаційні заходи та закріплюються на зайнятих позиціях.

Окупанти продовжують фортифікаційне обладнання оборонних рубежів на лівому березі Дніпра. Також вони продовжують поглиблення «евакуації» людей з населених пунктів на лівому березі та одночасно завдають вогневих ударів з РСЗВ та артилерії різних калібрів по позиціях Сил оборони й звільнених населених пунктах Херсонської та Миколаївської областей. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты