Политика | 7 Декабря, 2023

Зеленський зняв Веніславського з посади Представника Президента у Верховній Раді

Свежие новости: Зеленський зняв Веніславського з посади Представника Президента у Верховній Раді

Президент України ВОлодимир Зеленський увільнив Федора Веніславського від виконання обов’язків Представника Президента України у Верховній Раді України.

Відповідний указ №812/2023 від 7 грудня опубліковано на сайті Голови держави.

"Увільнити ВЕНІСЛАВСЬКОГО Федора Володимировича від виконання обовʼязків Представника Президента України у Верховній Раді України", - йде мова у документі.

Причини такого рішення в указі не вказані. Але варто нагадати, що напередодні Веніславський зробив ряд доволі гучних заяв. Зокрема про те, що у Раді готується законопроєкт про внесення змін до процесу мобілізації та військового обліку. Мовляв, планується передбачити вручення повісток не лише особисто, а й електронною поштою та рекомендованим листом.

Раніше нардеп припускав реалізацію ідею розсилки повісток від військкоматів через месенджери.

Веніславський з червня 2019 року до вересня 2022 року був представником Володимира Зеленського в Конституційному суді України, потім був призначений його представником у Верховній Раді.

Також він є членом комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, головою підкометіту з державної безпеки та оборони.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости