Политика | 26 Октября, 2023

Зеленський заявив, що росіяни намагаються забрати свою авіацію з Криму

Свежие новости: Зеленський заявив, що росіяни намагаються забрати свою авіацію з Криму Зеленський заявив, що росіяни намагаються забрати свою авіацію з Криму

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що російська армія намагається перебазувати свою авіацію та забрати її з Криму після ударів ЗСУ по аеродромах в Бердянську та Луганську.

— Після того, як наші хлопці завдали ударів по аеродромах в Бердянську та Луганську, ми бачимо, що окупанти забирають свою авіацію далі. Зокрема, намагаються перебазувати з території нашого Криму. І це хороший сигнал. Спочатку тікає російський флот, тепер тікає російська авіація. Звичка тікати — це те, що буде дуже в пригоді Росії. Бо доведеться звільнити всю нашу землю. Без винятків. І я дякую всім у світі, хто допомагає нам ставати сильнішими й досягти більш далеких цілей. І дякую нашим воїнам за влучність, — сказав Володимир Зеленський.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости