Политика | 30 Августа, 2022

Зеленський закликав кримчан повідомляти спецслужбам України інформацію про окупантів

Свежие новости: Зеленський закликав кримчан повідомляти спецслужбам України інформацію про окупантів

Президент України Володимир Зеленський закпикав кримчан повідомляти спецслужбам України інформацію про окупантів та попросив тримайтися якомога далі від російських військових обʼєктів, не перебувайте поблизу російських баз і військових аеродромів.

Таке прохання Зеленський висловив під час звернення до нації.

«Збройні Сили нашої держави, наші спецслужби, розвідка роблять усе можливе й неможливе, щоб кожен російський військовий обовʼязково відчув українську відповідь на цей страшний терор, який Росія принесла на нашу землю. По всій тимчасово окупованій території України, від Криму до Харківщини, у російської армії немає й не буде жодної безпечної бази, жодного тихого місця. Наші захисники знищуватимуть усі склади й штаби окупантів, їхню техніку, хоч би де вони розміщувалися. Під Севастополем – значить, під Севастополем. Під Луганськом – значить, під Луганськом. Це українська земля, і окупанти можуть зробити тільки дві речі: втекти або здатися в полон. Інших опцій ми їм не залишаємо», - йдеться у зверненні.

Також Зеленський звернувся до кримчан.

«Також сьогодні хочу ще раз звернути увагу всіх наших людей у Криму: будь ласка, тримайтеся якомога далі від російських військових обʼєктів, не перебувайте поблизу російських баз і військових аеродромів і повідомляйте спеціальним службам України всю відому вам інформацію про окупантів, щоб звільнення Криму відбулося швидше». 

Головне зі звернення Президента:

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости