Политика | 31 Октября, 2019

Зеленський утомився від негативу - Богдан

Свежие новости: Зеленський утомився від негативу - Богдан

Глава держави намагається використати час та інтерес до України для залучення інвестицій та покращення іміджу. 

Президент України Володимир Зеленський "дуже болісно сприймає" критику, яка лунає в бік нього і його команди.

Про це виданню УП заявив керівник Офісу глави держави Андрій Богдан.

"Він утомився. Втома від негативу. Тому що дуже багато негативу на нас виливається і з засобів масової інформації – він це дуже болісно сприймає. Я більш такий призвичаєний, я інколи йому кажу: "Перестань читати Фейсбук, перестань читати інтернет, це викривлена інформація. Суспільство не так усвідомлює ті чи інші наші дії". Це 100% правди. Але для нього це дуже болісно", - зізнався Богдан.

Керівник ОП додав, що саме критикою в соціальних мережах Зеленський "дійсно вимучений".

"Він дуже сильно старається, весь час кудись їздить, у нього багато міжнародних зустрічей рівня, які Порошенку і не снилося. Він дуже популярна уже в світі особа. Це – декілька факторів. У тому числі американська історія з імпічментом. і сама виборча кампанія, і 14-годинний марафон, який показували в усьому світі", - заявив Андрій Богдан.

Факторами, які виснажують президента Зеленського керівник його Офісу, назвав бажання залучити на хвилі інтересу до України інвесторів, покращити імідж країни, що "дуже тяжко і дуже багато сил забирає і енергії". 

Джерело: tsn.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости